enflogo

Delegatie

Marcel de Graaff

Marcel de Graaff

Marcel de Graaff (Rotterdam 1962) is delegatieleider van de PVV-fractie in het Europees Parlement. In het parlement verwoordt hij krachtig de kritiek van de PVV op de toenemende macht van de EU over Nederland.

Andre Elissen

Andre Elissen

Andre Elissen (Frechen, Duitsland, 1960) is lid van het Europees Parlement sinds 2017. Op jonge leeftijd meldde hij zich aan bij de politie, waar hij uiteindelijk ruim dertig jaar zou blijven werken. De eerste jaren als politieambtenaar bij de gemeentepolitie in Den Haag, later als expert op het gebied van narcotica en tenslotte als commissaris bij de KLPD.

Olaf Stuger

Olaf Stuger

Olaf Stuger (Driebergen, 1969) gaat strijdlustig de Brusselse ambtelijke molens tegemoet. ‘Waar je mij over vijf jaar op mag vastpinnen, is dat Nederland als grootste nettobetaler van de EU niet meer gelaten toekijkt hoe ons geld wordt verspild, maar opstaat en protesteert, en liefst een dikke vinger in de pap heeft bij de besteding ervan.’ 

Auke Zijlstra

Auke Zijlstra

Auke Zijlstra (Joure, 1964) heeft economie gestudeerd aan de Universiteit Groningen. Hij is vanaf september 2015, voor de PVV, lid van het Europees Parlement. Eerder was hij dat van september 2011 tot juli 2014. Daarnaast was hij van 2010 tot 2014 en van 2014 tot 2015 medewerker van de PVV fractie in Brussel.