EU faalt met migratiebeleid

| PVV Europa | Nieuws

Voorzitter,
De Raad en de Commissie prijzen zichzelf de hemel in voor de teruglopende migratie.

Laten we duidelijk zijn:
Dit is het resultaat van zwichten voor chantage van Turkije en van corrupte stamhoofden in Libië, waar miljarden euro’s belastinggeld van de Europese burgers aan wordt weg gesmeten.
Het is het resultaat van het met tegenzin accepteren van de keiharde aanpak van mensen smokkelende NGO”s door Matteo Salvini, de Italiaans minister van binnenlandse zaken.

De Raad pleit voor ditzelfde slappe EU-beleid waar het gaat om het terugzenden van illegale migranten, terwijl mevrouw Merkel vorige week nog erkende dat de Turkije deal op dit punt volledig heeft gefaald.

De Raad heeft dus afgesproken nog meer miljarden naar corrupte Afrikaanse landen te sturen maar nauwelijks een migrant terug te zenden.

De oplossing moet opnieuw van de patriotten komen. Zoals de heer Wilders in Nederland al jaren bepleit: de grenzen moeten dicht, dus niet alleen de grenzen van de EU maar ook de grenzen van de lidstaten.

Daarmee wordt doorreizen naar Duitsland, het migrantenwalhalla van de EU, vrijwel onmogelijk.

Daarnaast direct terugslepen van boten met migranten naar de Afrikaanse kust.

Ik zeg u: dat gaat de EU-kustwacht niet doen.

Ook daar zullen we het moeten hebben van lidstaten waar de patriottische partijen regeren.

De enige oplossing voor deze falende EU is een samenwerking van soevereine staten, die zelf zorgen voor de bescherming van hun burgers.

Dus, ik zeg de Commissie en de raad, stop met uw geldverkwisting en falend beleid en steun Italië, Polen en Hongarije en neem dat tot voorbeeld voor heel de EU.

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa