Debat over voorzitterschap Oostenrijk

| PVV Europa | Nieuws

Voorzitter,
Ik wil Oostenrijk van harte feliciteren met het voorzitterschap van de Europese Raad.

De EU gaat een bijzonder moeilijke fase tegemoet en het voorzitterschap zal zeker niet eenvoudig zijn.
Er zijn genoeg uitdagingen.
De relatie met Turkije zal moeten worden herzien. De problemen met de Euro zullen onder druk van een sterkere dollar zeker niet minder worden en de massa immigratie en haar gevolgen moeten worden aangepakt.
Daarom is het goed dat het voorzitterschap in handen komt van Oostenrijk, waar inmiddels het realisme aan de macht is gekomen in de regering van ÖVP en FPÖ.

Wanneer de EU wil blijven bestaan, dan kan dat uitsluitend met oplossingen die komen van de realistische partijen.

Idealisme heeft de EU aan de rand van de afgrond gebracht. Geen enkel verbond kan blijven bestaan, wanneer de ene noordelijke helft voortdurend moet opdraaien voor de kosten die de andere helft maakt. Geen enkel verbond kan overleven wanneer Duitsland miljoenen gelukszoekers en profiteurs oproept naar de EU te komen en vervolgens alle andere lidstaten laat opdraaien voor de gevolgen.

Geen enkel verbond kan blijven bestaan wanneer het toelaat dat op haar grondgebied mensen met een Turkse nationaliteit in de Turkse staats moskeeën worden geïndoctrineerd met haat tegen het westen.

De Oostenrijkse regering laat zien dat het ernst maakt met het aanpakken van deze problemen. Het is een voorbeeld voor de rest van de EU. Het sluit de grenzen. Het wijst radicale imams uit en sluit staatsgevaarlijke moskeeën. Het is bereid desnoods militaire ondersteuning te bieden aan het bestrijden van massa immigratie.

De Oostenrijkse regering is terecht sterk tegen toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

Kortom, in Oostenrijk is het realisme aan de macht en dit realisme is de redding van Europa.

 

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

© 2020 - PVV Europa